Psihoterapie

Hand with marker writing Life balance, concept

Psihoterapia individuala

Se adreseaza atat persoanelor aflate intr-un impas existential cat si celor care vor sa se dezvolte, fiind insotiti în aceasta calatorie interioara de catre psihoterapeut.
Terapa ajuta oamenii sa se confrunte cu bariere care interfereaza cu bunastarea emoaionala ai mentala ai sprijina, de asemenea, dezvoltarea compasiunii, a stimei de sine, a iubirii, a curajului si a pacii interioare.
Multi oameni se bucura de calatoria terapeutica pentru a deveni mai constienti de sine, terapia fiind un mijloc de cunoastere si dezvoltare personala.
Hand with marker writing Life balance, concept

Psihoterapia de cuplu

Psihoterapia de cuplu centrata pe emotii isi are radacinile in stiința atasamentului adult, iar scopul sau este de a extinde intelegerea asupra ceea ce se petrece in interiorul fiecaruia si intre membrii unui cuplu, ceea ce astfel va ghida terapeutii in procesul de a recrea o legatura sigura in cuplu.
Se adreseaza cuplurilor aflate in impas si ii ajuta pe parteneri sa se inteleaga mai bine pe sine si pe celalalt in relatie, sa isi identifice atat propriile nevoi cat si pe cele ale partenerului.
Accentul este pus pe restabilirea unei legăîaturi emotionale puternice intre parteneri , bazate pe siguranta, incredere si comunicare clara.
Hand with marker writing Life balance, concept

Psihoterapia de familie

Sprijina intelegerea si optimizarea relatiilor interpersonale, dezvolta capacitatea familiilor de a invata sa faca fata problemelor si contribuie la flexibilizarea rolurilor în familie.
Psihoterapia de familie se adreseaza familiilor care se confrunta cu dificultati precum probleme cu copiii, consum de alcool sau substante, boala unuia din membri, deces/separare/divort, violenta domestica s.a.