Serbarea de Craciun la Centrul Sf. Iosif

In 21 decembrie copiii din centrul de plasament Sf. Iosif l-au asteptat cu emotii pe Mos Craciun.

Serbarea a inceput cu atelierul de magneti de frigider cu tematica de Craciun, la care copiii au participat cu entuziasm, s-au amuzat tare si la final au fost tare bucurosi si mandri de magnetii pe care i-au realizat.
Dupa care copiii l-au colindat cu emotii si bucurie pe Mos Craciun si oaspetii.
Apoi copiii l-au intampinat cu emotii pe Mos Craciun, una dintre fete fiind atat de fericita cand a ajuns in la Mos Craciun incat nu-i mai venea sa se dezlipeasca din bratele lui.

Fiecare copil a primit haine ( jachete, incaltaminte, trening, tricou/ pulover, lenjerie), jucarii si carti, Mosul cel darnic fiind sprijinit de prietenii nostri de la Kenvelo.
Aceste momente magice au fost posibile si datorita colaboratorilor nostri de la Blu Party care au realizat atelierul de creatie si l-au adus pe Mos Craciun.

1 Iunie 🙂

Ziua Copilului la Centrul de Plasament Sf. Iosif, cu sprijinul prietenilor AdZ: Wipro,  Lee Cooper, Kenvelo si Ascendum.

Paste Fericit !!!

Pe 9 aprilie organizam serbarea de Paste in Centrul de Plasament Sf. Iosif, in cadrul caruia copiii au parte de un iepuras tare generos (datorita Lee Cooper, Kenvelo, Ascendum si altor oameni de bine) si de jocuri minunate alaturi de voluntarii nostri.

Uite, vine Mos Craciun !!! :))

serbare colaj

Cu emotie si bucurie ne gandim la sarbatorile care se apropie. Craciunul este sarbatoarea asteptata cu mare nerabdare de copii.

Ne dorim sa aducem sarbatorile si in sufletul copiilor de la Centrul Sf. Iosif din Bucuresti. Acestia au inceput deja sa ii scrie lui Mos Craciun despre cadourile pe care si le doresc sub brad.

Atelierul de Zambete va organiza o petrecere pentru pe cei 37 de copii cu varsta cuprinsa între 3-18 ani, pe data de 20 decembrie 2014.

Seara magica va avea in program:

♥ spectacol interactiv cu trucuri si scamatorii

♥ picturi pe fata

♥ colinde

♥ bufet cu dulciuri

♥ primirea cadourilor

Toate aceste momente vor pregati atmosfera pentru mult asteptata venire a lui Mos Craciun cu daruri potrivite pentru fiecare copil. Cadourile sunt oferite cu sprijinul partenerilor/sponsorilor in cadrul centrului Sf. Iosif din Bucuresti.

Va invitam sa fiti Mos Craciun pentru niste copii mai putin fericiti!
serbare fly