Trainingul „Cercul Sigurantei” este un program de educatie pentru parinti care ofera ( ,cu ajutorul unui DVD) componentele de baza ale protocolului Cercul Sigurantei®️. Acest program de interventie este bazat pe dovezi stiintifice in ceea ce priveste teoria atasamentului si este recunoscut la nivel international.

Seminarul de 4 zile ii invata pe profesionisti (psihologi, medici, asistenti sociali, consilieri) sa foloseasca cele opt capitole ale DVD’ului pentru a educa parintii (prin parinti ne putem referi si la asistenti maternali, ingrijitori, parinti adoptivi). Acest program prezinta exemple video ale tipului de interactiune securizanta sau problematica dintre parinte si copil, optiuni sanatoase in ceea ce priveste cresterea si ingrijirea copiilor precum si grafica animata care sa ajute la clarificarea principiilor centrale pentru Cercul Sigurantei.

Cercul Sigurantei implementeaza la nivel practic peste cincizeci de ani de cercetari asupra atasamentului in cadrul unui process accesibil, ghidat pas cu pas, care poate fi folosit in grupuri de parinti, in vizite acasa sau in consiliere individuala.

Trainingul va fi sustinut de prof. Camelia Maianu, in limba romana.

Evenimentul va avea loc in perioada 29 iunie-2 iulie 2023,intre 9:00 si 16:30 in fiecare zi, la Hotel Rin Central.

Preţul trainingului este unul preferenţial pentru România, respectiv 400 de dolari până la data de 28 mai şi 450 de dolari după data de 28 mai. Studenţii beneficiază de 10% reducere.

Pentru inscriere o veti contacta pe Alexandra Preda la cos.bucuresti@gmail.com.

Pentru informatii suplimentare, ne gasiti la 0743085847 (Alexandra Preda) sau 0740084475 (Bianca Lupu) sau la adresa de email cos.bucuresti@gmail.com.

Va asteptam cu drag!