Trainingul „Cercul Sigurantei” este un program de educatie pentru parinti, cu ajutorul unui DVD, care ofera componentele de baza ale protocolului Cercul Sigurantei®.

Acest program de interventie este bazat pe dovezi stiintifice in ceea ce priveste teoria atasamentului si este recunoscut la nivel international.
Seminarul de 4 zile ii invata pe profesionisti (psihologi, medici, asistenti sociali, consilieri) sa foloseasca cele opt capitole ale DVD’ului pentru a educa parintii (prin parinti ne putem referi si la asistenti maternali, ingrijitori, parinti adoptivi). Acest program prezinta exemple video ale tipului de interactiune securizanta sau problematica dintre parinte si copil, optiuni sanatoase in ceea ce priveste cresterea si ingrijirea copiilor precum si grafica animata care sa ajute la clarificarea principiilor centrale pentru Cercul Sigurantei.
Cercul Sigurantei implementeaza la nivel practic peste cincizeci de ani de cercetari asupra atasamentului in cadrul unui process accesibil, ghidat pas cu pas, care poate fi folosit in grupuri de parinti, in vizite acasa sau in consiliere individuala.

Trainingul va fi sustinut de prof. Camelia Maianu, in limba romana.

Trainingul va avea loc in perioada 9-12 octombrie 2018, intre 9:00 si 17:00 in fiecare zi, la Hotel Minerva, Bucuresti.
Pentru inscriere: https://www.circleofsecurityinternational.com/find-a-training/t/cos-p_facilitator_training

Pretul: 300$ pana pe 10 septembrie 2018

350$ intre 11-30 septembrie 2018

Pentru informatii suplimentare, ne gasiti la 0726985977 (Alexandra Preda) sau 0740084475 (Bianca Lupu).
Va asteptam cu drag!